
- Toplumu Kalkındırmak
- No comments
Kuzey Kıbrıs’ın en prestijli ödül töreni Property NC Awards, her iki yılda bir Property NC Dergisi tarafından düzenlenen tarafsız ve her aşamada şeffaf olan bir yarışmadır. İnşaat, tasarım ve emlak şirketlerinin kıyasıya yarıştığı ve ENKA’nın da bu sene destekçisi olduğu bu görkemli organizasyon; 30 Mart Cumartesi günü 700 kişinin katılımıyla Kıbrıs’ta gerçekleşmiştir.
ENKA Genel Müdür Yardımcısı F. Olcay Ertürk özel davet üzerine, 7 farklı ülkeden katılan iş insanları, akademisyenler ve sektör temsilcilerinden oluşan juri ekibi ile birlikte, portfolyoları değerlendirerek kazananları belirlemiştir. Ödül töreninde ikinci konuşmacı olarak sahneye davet edilen Fatma Olcay Ertürk, Kuzey Kıbrıs Emlak Sektörü’nün gelişimi hakkında değerlendirmelerde bulunmuştur.
Property NC Awards, juri üyelerine özverili çalışmaları ve Kuzey Kıbrıs Emlak Sektörüne yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür sertifikalarını sunmuş ve akabinde juri üyeleri ve sponsorlar, kazananları açıklayarak sahnede ödüllerini takdim etmiştir. Organizasyon ayrıca yerel televizyon kanallarının haber bültenlerinde ve sosyal medya platformlarından da yayınlanmıştır.
